Vanaf 1 januari 2018 kun je bij La Bamba Gym terecht voor advies over hoe je gezonder ouder kunt worden.
Met zijn HBO opleiding gymnastiek,ruim 35 jaar ervaring in sport en een studie voedingswetenschappen is de 56 jarige eigenaar van La Bamba Gym de aangewezen persoon om iedereen die meer wil weten over hoe je gezonder ouder kunt worden te woord te staan.
Nieuw artikel over de werking van het lichaam. Klik hier om het artikel te bekijken.

Juni 2016

Tijdens het Midzomerfeest was er een open dag bij La Bamba GYM. Met extra aandacht voor "Cross Fit". Leo heeft voor iedereen die dit gemist heeft een filmpje gemaakt. Je krijgt een virtuele tour langs de degelijk en professioneel fitnessapparatuur. Het trainen van het gehele lichaam is een van de mogelijkheden, dit dankzij het uitgebreide assortiment van fitness apparaten. Nu uitgebreid met een cross fit mogelijkheid.

NK en EK bodybuilding 2015

Juni 2015

6 en 7 juni zijn in Breda het NK en EK bodybuilding gehouden. Bij deze wedstrijd heeft de fitste familie van Hengstdijk eo weer een aantal goede resultaten behaald. Sonja wist op het NK een zilveren medaille te behalen in de klasse womens athletic physiek. Bij de EK werd Sonja 9-de. Haar zoon Keynano behaalde in de klasse Men Sports Model een knappe 4-de plaats bij het NK. Op de EK scoorde hij wederom een finale plaats. Dit keer werd hij 5-de.
De laatste deelnemer van deze sportieve familie was Leo. Hij behaalde op de EK bij de masters 50 plus een knappe bronzen medaille.
Bij de klasse tot 90 kg werd Leo 6-de. Op het NK was Leo 2 x succesvol met bronzen medailles bij de klasseś masters plus 50 en heren tot 90 kg. Een heel succesvol weekend dus voor deze fitte familie uit Hengstdijk.

Social Club, deel 1 & 2

Mei 2014

Maandag 14 april heeft BNN (Geraldine van de Social Club) bij ons in de sportschool opnames gemaakt. Deze uitzending over een bodybuildingfamilie is vorige week woensdag al uitgezonden. Blijkbaar was het zo geslaagd dat ze ons op 4 mei een hele dag gaan volgen met een cameraploeg voor een vervolguitzending. Nu over onze wedstrijd die op 4 mei gaat plaatsvinden in Roozendaal."
Op 13 mei werd het tweede deel van de bodybuildingsfamilie uitgezonden bij de Social Club van BNN.

Klik hier voor deel 1 en klik hier voor deel 2.

WK succes in Thailand

Bij het WK Bodybuilding in Bangkok Thailand heeft Sonja den Breems in de Klasse Athletic Physique een zilveren medaille weten te behalen. Ook haar echtgenoot Leo den Breems wist een finale plaats te scoren waarin hij uiteindelijk als vijfde eindigde.
De dames van het Nederlandse team wisten als team ook nog eens een bronzen medaille te behalen in het landenklassement.

Leo en Sonja den Breems geplaats voor WK in Thailand en Universe in Hamburg

Afgelopen zondag werd in Delft de Ms en Mr Holland georganiseerd door de NAC. Bij deze wedstrijd konden de beste zich plaatsen voor de Ms en Mr Universe die op 24 November gehouden wordt in Hamburg. Sonja den Breems wist zich te plaatsen door het behalen van de eerste plaats bij de Figure klasse. Leo werd tweede bij de Masters en plaatste zich met dit resultaat ook voor Hamburg. Samen wisten de eigenaars van La bamba Gym te Hengstdijk tevens de Duo klasse te winnen. Twee weken geleden wisten beide zich bij het Open NK in Etten-leur al te plaatsen voor het WK in Thailand dat van 4 t/m 10 december gehouden wordt. Wederom gaan beide wedstrijdatleten proberen de Nederlandse driekleur zo goed mogelijk te verdedigen. Het behalen van de gouden medaille bij het EK in Roemenie en een 4-de plaats bij het WK in Rusland in mei van dit jaar door Leo is in ieder geval een goede generale geweest en ruikt naar meer.

Leo den Breems 4-de bij WK

Juni 2012

Na vorig weekend nog goud te hebben gewonnen bij het EK in Roemenie reisde Leo den Breems afgelopen weekend naar het land van de woeste Tartaren. Het WK bodybuilding werd dit jaar gehouden in Kazan, 1000 km ten noorden van Moskou.
Na een lange en zware reis en dito strijd in de ochtend van zaterdag 2 juni 2012 lukte het de atleet uit Hengstdijk zich te plaasten voor de finale. In de avond zou hij dan moeten meten met de zes beste bodybuilders van de wereld in zijn klasse. Na een geslaagde individuele poseerroutine en goed poseer werk tijdens de verplichte poses, bleek de top 4 dicht bij elkaar te zitten. Uiteindelijk wist Leo de 4-de plek te veroveren met maar 1 enkel puntje verschil met de uiteindelijke 3-de plaats. Een zeer goede prestatie tussen al deze wereldtoppers.
Met deze wedstrijd is het wedstrijdseizoen 2012 voor Leo afgelopen en gaat hij zich nu richten op het begeleiden van zijn vrouw Sonja, die nu voor de eer en de prijzen zal moeten gaan zorgen aan het einde van 2012.

Leo den Breems wint Goud op EK

Juni 2012

Zaterdag 26 Mei heeft Leo den Breems, wedstrijdbodybuilder en eigenaar van La Bamba Gym uit Hengstdijk goud gewonnen bij het EK bodybuilding.
Het EK werd gehouden in Timisoara in Roemenie. Donderdag vertrekt hij naar Kazan in Rusland om daar deel te nemen aan het WK. Daar gaat hij natuurlijk weer voor een podiumplek. De Gouden medaille bij het EK zal in ieder geval goed zijn voor het zelfvertrouwen. Hopelijk zal het lukken om zijn goede vorm lang genoeg vast te houden om ook in Rusland weer hoge ogen te gaan gooien.

Leo den Breems geplaatst voor EK en WK

Mei 2012

Leo den Breems, wedstrijdbodybuilder en eigenaar van La Bamba Gym te Hengstdijk, is er in geslaagd zich te kwalificeren voor het EK en WK.

Na maandenlange voorbereiding en streng dieet vielen afgelopen weekend alle puzzelstukjes op zijn plaats en was de kwalificatie een feit. Het WK zal 2 juni plaatsvinden in Rusland en een week later is het EK in Brussel.